2. místo výběru U11 na turnaji v Hostivici

Datum: Pondělí 7.1.2019 10:45 - aktualizováno: Pondělí 28.1.2019 11:33Zobrazeno: 1095x

Výběr OFS Benešov U11 obsadil na turnaji 2. místo z 6ti účastníků (OFS Příbram, Benešov, Kladno, Rakovník, Mělník a Kolín) a zahraje si tak v březnu finále na stejném místě. 

Turnaje se zúčastnili hráči Škvor Martin, Laštovka Josef, Brejla Adam, Provazník Josef, Provazník Marek, Lindner Dominik, Dudík Dominik, Veselý Michal, Šneidr Jiří, Budil Pavel, Dub Marek, Motyčka Filip, Slabý Lukáš, Morávek Ondřej, Rejholec Dominik, Mařík Matyáš a Bálek Jakub, z vedení týmu pak trenér Brejla Luboš, asistent Radil Tomáš, vedoucí Voráček Matěj,  a dále spoustu příznivců z řad rodičů. 

Hodnocení kvalifikačního turnaje kategorie U 11. 

Dne 5.1. proběhl v Praze kvalifikační turnaj výběrů ofs, za účasti 6 okresních výběrů, včetně toho našeho benešovského. Nominace hráčů proběhla na základě nominačních tréninků a v konečné fázi čítala 18 hráčů. S ohledem na možnost kvalifikovat se na finálový turnaj jsem chtěl vidět v zápasovém zatížení více hráčů. 

Kvalita naší hry se odvíjela od postupného si zvykání na povrch a rozměry hrací plochy. Většina zápasů byla spíše o soubojích a schopnosti vystřelit, mnoho kombinací a krásných fotbalových akcí jsem napříč celým turnajem neviděl. Všechny naše zápasy byly vyrovnané a o úspěchu a neúspěchu rozhodovaly maličkosti. Tři naše zápasy rozhodovaly až pokutové kopy, které naši střelci dokázali ve všech případech vyhrát. Díky těmto těsným výhrám, jedné prohře a jedné výhře po 20 minutách, bylo jasné že se náš výběr podívá i na finálový turnaj.

Z 6 okresních výběrů nakonec druhé místo a pochvala všem našim hráčům za odvedené výkony. Poděkování patří i rodičům hráčů za usilovné povzbuzování během celého turnaje, panu Radilovi za pomoc u týmu. A Matějovi Voráčkovi za kompletní administrativu a mediální podporu našeho výběru. Všem moc děkuji za krásné strávený den.

Luboš Brejla, trenér výběru OFS Benešov U11

Výsledky zápasů výběru OFS Benešov U11:
OFS Kolín - OFS Benešov 2:2, výhra 1:2 na PK
střelci: Veselý Michal, Slabý Lukáš, (PK Mařík Matyáš, Lindner Dominik)

OFS Benešov - OFS Příbram 2:2, výhra 2:0 na PK
střelci: 2x Slabý Lukáš, (PK Provazník Josef, Lindner Dominik)

OFS Rakovník - OFS Benešov 2:2, výhra 2:3 na PK
střelci: Motyčka Filip, Slabý Lukáš, (PK Mařík Matyáš, Lindner Dominik, Laštovka Josef)

OFS Mělník - OFS benešov 2:1
střelci: Slabý Lukáš

OFS Benešov - OFS Kladno 5:0 
střelci: 2x Slabý Lukáš, Motyčka Filip, Lindner Dominik (PK), Bálek Jakub

Přílohy
  • turnaj Hostivice U11 5.1.2019
    turnaj Hostivice U11 5.1.2019

Související skupiny

Hledat

Partneři

sponzoři
  • Ferdinand

Náhodné foto

Okresní výsledky
Okresní výsledky
Školení nováčků v roce 2004
Školení nováčků v roce 2004
 
^