Termínová listina jaro 2021

Datum: Neděle 6.12.2020 18:17 - aktualizováno: Úterý 22.12.2020 14:10Zobrazeno: 928x
Vzhledem k epidemické situaci, která nastala v průběhu roku 2020 a zasáhla mimo jiné i do podzimní části soutěží OFS Benešov, se soutěže o 14ti účastnících začnou dohrávat v měsíci únoru 2021. 

Je pochopitelné, že pro některé kluby bude obtížné hledat volná místa a termíny k odehrání těchto utkání, proto je Okresní fotbalový svaz Benešov jako řídící orgán připraven být shovívavý ke schvalování dohod mimo uvedené termíny a maximálně nápomocný při řešení nastalých situací. 
V praxi to znamená, že pokud si oddíl sežene hřiště s povrchem UMT 3G (soutěžní utkání lze sehrát na hřišti s UMT3G pouze za předpokladu, že hřiště s UMT3G má účinné atestační osvědčení), pro odehrání svého mistrovského utkání, je možné jej po dohodě odehrát v jiný termín či čas, stejně tak pokud by se jednalo o náhradní travnatou hrací plochu, nebude řídící orgán nutně vyžadovat zázemí těchto hřišť (avšak musí splňovat základní kritéria Pravidel fotbalu a oddíl musí zajistit všechny požadavky vzhledem k Soutěžnímu řádu FAČR). 

Forma dohod prostřednictvím systému IS FAČR bude do 31.3.2021 bez poplatku, od následujícího data viz. Rozpis soutěží, tedy 17 dní před zahájením stále bez poplatku jako jste doposud zvyklí. 

Kluby, které budou chtít a budou mít možnost (respektujeme stav a připravenost hřišť po zimě) některé zápasy sehrát dříve, bude jim to po dohodě se soupeřem samozřejmě umožněno.
Přílohy
Související skupiny

Hledat

Partneři

sponzoři
  • Ferdinand

Náhodné foto

Aktiv klubů 2004
Aktiv klubů 2004
školení trenérů
školení trenérů
 
^