Výsledky a hodnocení turnaje MOS v Hostivici 2.3.2019

Datum: Pátek 8.3.2019 11:58 - aktualizováno: Úterý 12.3.2019 10:33Zobrazeno: 710x

Výsledky:
OFS Benešov – OFS Beroun 1:1 PK 1:3
branka: Slabý

OFS Příbram – OFS Benešov 1:9
branky: 5x Provazník Josef, Slabý, Budil, Dub, Lindner

OFS Benešov – OFS Praha-východ 1:1 PK 0:2
branka: Dub

OFS Kutná Hora – OFS Benešov 3:1
branka: Lindner

OFS Benešov – OFS Rakovník 0:1

Hodnocení turnaje očima trenéra U11 Luboše Brejly:
V první části bych chtěl hodnotit naše vystoupení na finálovém turnaji pořádaném OFS Praha západ v Hostivici. 

Po postupu ze semifinálového turnaje, který se povedl jak herně tak i výsledkově, jsme v na tento turnaj nominaci tvořili z hráčů, kteří se o postup zasloužili. Nominace byla zúžena na 12 hráčů do pole a dva brankáře. Po omluvence hráče Veselého z Čechtic, jsme nominaci doplnili hráčem ze stejného klubu a dali jsme příležitost hráči Fulínovi r. 2009, aby se nám předvedl. Musím říct, že tento hráč předvedl výkon dle mých představ a rozhodně se mezi staršími soupeři neztratil. Za mě velká pochvala, jen tak dál.

Herní projev našeho týmu hodnotím jako kompaktní týmový výkon s cílem hrát fotbal a užít si  zápasy. Já bych nechtěl řešit výsledky a výsledek na turnaji, protože pro mě je směrodatný výkon a herní projev a tam jsem byl velice spokojen a musím všechny naše hráče pochválit, jakým způsobem plnili naše požadavky, bojovali o každý míč a povzbuzovali se navzájem. Oni sami ví, že když vše vyhrají, mají medaili, nebo když prohrají nemají nic, to jim nikdo říkat nemusí, ale když je jako trenér pochválíte, poplácáte po zádech, dá jim to mnohem víc, než nějaká medaile. Takovou zkušenost mám z tohoto turnaje i já a jsem za ni šťastný.

A nakonec být na pátém místě z dvanácti okresů středočeského kraje, není vůbec špatný počin, ba naopak. Dáváme tím najevo, že rozvoj mládežnického fotbalu na okrese Benešov jde tím správným směrem. Díky všem zúčastněným za výkony, panu Radilovi za pomoc, a rodičům dětí  za příkladné povzbuzování.

Díky

Luboš Brejla trenér OFS Benešov U11

 


Přílohy
Související skupiny

Hledat

Partneři

sponzoři
  • Ferdinand

Náhodné foto

Schůze a oslava
Schůze a oslava
rozvoj
rozvoj
 
^